מתכון למרק עדשים הדפסה
מתכונים - מרקים

רכיבים:

 

1 כוס עדשים כתומות, שטופות

2 גזרים בינוניים, קלופים

¼ חבילת איטריות דקות, מבושלות

חופן פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל

2 כפיות גדושות של אבקת מרק עוף

 

אופן ההכנה:

 

1. שוטפים היטב את העדשים במים ומסננים.

2. מרסקים בפומפיה את הגזרים.

3. ממלאים בסיר הבישול מים, מוסיפים את העדשים, הגזר, הפטרוזיליה והתבלינים.

4. מבשלים במשך שעה.  לקראת סוף הבישול, מוסיפים את האיטריות.



חפשו מתכון נוסף: