סנדוויץ' גבינת עיזים, אגסים ותאנים הדפסה
מתכונים - סנדוויצ'ים

רכיבים:


2 פרוסות לחם אגוזים כפרי

1 כפית חמאה

1 כפית חרדל דיז'ון (עם גרגירים)

1 כפית אגוזים (פקאן או מלך) קצוצים דק

2 פרוסות גבינת עיזים קשה

1 אגס קלוף, מגולען ופרוס דק

1 בצל סגול קטן חתוך לפרוסות

4 עלי רוקט

1 תאנה קצוצה דק


אופן ההכנה:


1. מורחים על גבי פרוסת לחם אחת את החרדל ועל גבי הפרוסה השניה את החמאה.

2. על גבי הפרוסה המרוחה בחמאה מפזרים את האגוזים.

3. מעל האגוזים מניחים את פרוסות הגבינה הקשה, האגסים ופרוסות הבצל. מעליהם מניחים את עלי הרוקט ואת חתיכות התאנה.

4. סוגרים עם הפרוסה המרוחה בחרדל ומהדקים



חפשו מתכון נוסף: