אל דמע מבצל הדפסה
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה

איך עושים את זה ?


אז נכון זאת כבר סוגיה נדושה מאוד, אך יש עדיין כמה טיפים למנוע את דמעות התנין כאשר אנו מקלפים , חותכים, מבשלים בצל.


אז הנה מספר עצות:


1. לחתוך את הבצל תחת ברז עם מים זורמים.

2. לחצות את הבצל לשניים ולהשרות בקערה עם מים קרים למשך 10 דקות.

3. להחזיק את הבצל במקרר לפחות שעה לפני החיתוך כך שהוא יהיה קר כשתקצצו אותו.

4. חתכו את הבצל מול מאוורר - זה יעיף את האדים החריפים מעינכם והלאה.

5. שימו על עינכם משקפי שחיה. (בתנאי שאתם מרכיבים אותם לפני תהליך הקילוף, החיתוך והבישול).

6. נסו לעצור את נשימתכם בזמן החיתוך, ספיגת האדים החריפים תהיה קטנה יותר.



חפשו מתכון נוסף: