עוגת מעבר חציה הדפסה
מתכונים - עוגות



רכיבים:

 

2 מיכלי שמנת מתוקה

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל

½ כוס סוכר

½ כוס חלב + 1 כוס חלב

1 גביע גבינה לבנה 5%

20 סיבקוויטים "פתי בר" בטעם שוקולד

 

לקישוט:

 

½ חבילת שוקולד חלב

 

אופן ההכנה:

 

1. במיקסר,  במהירות גבוהה, מקציפים את ½ כוס החלב, השמנת המתוקה, אינסטנט הפודינג והסוכר במשך 2 דקות. (עד שהתערובת מתאחדת והופכת לקרמית). מוסיפים את הגבינה הלבנה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.

2. משמנים תבנית אינגליש קייק, ושופכים לתוכה ¾ מכמות התערובת. מיישרים בעזרת לקקן.

3. שופכים 1 כוס חלב לצלחת עמוקה וטובלים את ה "פתי בר". (כל ביסקוויט ישהה בחלב במשך 2 שניות).

4. מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם (לרוחב התבנית), עד שהוא נוגע בתחתית התבנית. ככה מכניסים את כל הביסקוויטים.

5. לאחר שסיימנו עם הביסקוויטים, מורחים מעל את ¼ מכמות הקרם שנותרה ובעזרת להקקן מיישרים.

6. מכניסים את העוגה למקפיא למשך 12 שעות.

7. מגררים על גבי העוגה את השוקולד.

 

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: