רכיבים:
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
½ כוס סוכר
½ כוס חלב + 1 כוס חלב
1 גביע גבינה לבנה 5%
20 סיבקוויטים "פתי בר" בטעם שוקולד
לקישוט:
½ חבילת שוקולד חלב
אופן ההכנה:
1. במיקסר, במהירות גבוהה, מקציפים את ½ כוס החלב, השמנת המתוקה, אינסטנט הפודינג והסוכר במשך 2 דקות. (עד שהתערובת מתאחדת והופכת לקרמית). מוסיפים את הגבינה הלבנה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
2. משמנים תבנית אינגליש קייק, ושופכים לתוכה ¾ מכמות התערובת. מיישרים בעזרת לקקן.
3. שופכים 1 כוס חלב לצלחת עמוקה וטובלים את ה "פתי בר". (כל ביסקוויט ישהה בחלב במשך 2 שניות).
4. מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם (לרוחב התבנית), עד שהוא נוגע בתחתית התבנית. ככה מכניסים את כל הביסקוויטים.
5. לאחר שסיימנו עם הביסקוויטים, מורחים מעל את ¼ מכמות הקרם שנותרה ובעזרת להקקן מיישרים.
6. מכניסים את העוגה למקפיא למשך 12 שעות.
7. מגררים על גבי העוגה את השוקולד.
|