עוגת סילאן הדפסה
מתכונים - עוגות



רכיבים:

 

2 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס סילאן

1 כפית שטוחה אבקת אפייה

½ כוס שמן

1 כוס קפה/תה לא ממותק, פושר

3 כוסות קמח

2 כפיות קינמון

¼ כוס סילאן

מעט שקדים קלופים, פרוסים


אופן ההכנה:


1. לחמם תנור מראש לחום בינוני 150 מעלות.

2. לקערת המערבל מכניסים את החומרים לפי הסדר הבא:  ביצים, סוכר, סילאן, אבקת אפייה, שמן, קפה/תה, קמח, קינמון. ומערבלים היטב.

3. לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש).

4. להוציא מהתבנית, למרוח מעל מעט סילאן ולפזר שקדים קלופים פרוסים.

 



חפשו מתכון נוסף: