פלאפל גבינה הדפסה
מתכונים - חלבי

כמויות מיועדות להכנת 20 קציצות פלאפל.


רכיבים:


2 חבילות גבינת טוב טעם

½1 כפות פירורי לחם

קורט מלח פלפל שחור גרוס


לציפוי:


5 כפות קמח

2 ביצים טרופות

כוס פירורי לחם

כפית אורגנו מיובש

שמן לטיגון


אופן ההכנה:


1. מערבבים היטב בקערה את כל חומרי המילוי ויוצרים כדורים קטנים (כ-25 גרם לערך).

2. מסדרים את חומרי הציפוי בשלוש קערות קטנות: קמח, ביצים טרופות ופירורי לחם מעורבבים עם האורגנו.

3. מכניסים את הכדורים לציפוי לפי הסדר הבא: קמח, ביצים, פירורי לחם (כמו שניצל), ומהדקים היטב.

4. מחזירים את הכדורים המצופים לציפוי שני, אך רק לביצים ולפירורי הלחם, ומהדקים היטב.

5. מחממים מחבת עם שמן עמוק, כאשר השמן רותח מטגנים את הכדורים המצופים עד להזהבה ומגישים.


הערה:


ניתן לאפות את הכדורים (במקום לטגן) בתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות (על נייר אפייה



חפשו מתכון נוסף: