גבינה מטוגנת הדפסה
מתכונים - חלבי

רכיבים:


½ ק"ג גבינה קשה כמו אמנטל, אדם או קממבר

2 ביצים טרופות

100 גרם קמח

200 גרם פירורי לחם

שמן לטיגון


אופן ההכנה:


1. פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי אצבע.

2. טובלים את החתיכות בביצה ובקמח – ואז שוב בביצה ובקמח – כדי לעטפן היטב – ובסופו של דבר בפירורי הלחם.

3. מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב ומגישים.


הערה :


באופן דומה מכינים גם ירקות מטוגנים כמו כרובית ופטריות.



חפשו מתכון נוסף: