איך מכינים גבינה הדפסה
מתכונים - חלבי

רכיבים:

 

3 גביעים גדולים של יוגורט טבעי חסר צבע ותמציות מאכל

חיתול בד או יריעת בד כותנה נקייה אחרת, בגודל של כ- 50X50 ס"מ

קורט מלח

 

אופן ההכנה:


1.  מרפדים קערה או סיר בינוני ביריעת הבד, ומשאירים את שולי הבד מחוץ לשולי הכלי.

2. שופכים למרכז הבד בזהירות את היוגורט וקושרים את קצות הבד. (מקפידים שהיוגורט לא יישפך החוצה).

3. תולים את פיסת הבד המכילה את היוגורט על גבי הברז שבמטבח לשעות אחדות, עד שהטפטוף נפסק.

4. מורידים את שקית הבד המכילה את הגבינה מהברז, פותחים אותה, מעבירים את גושי הגבינה לצלחת ומוסיפים מעט מלח על-פי הטעם.



חפשו מתכון נוסף: