מתכון לזניה הדפסה
מתכונים - חלבי



רכיבים:

 

1 חבילת דפי לזניה

200 גרם רסק עגבניות (אני משתמש ברסק עגבניות של יכין, אך ניתן להשתמש בכל רסק)

3 גביעי קוטג'

2 ביצים

1 כפית פטרוזיליה, קצוצה

1 שקית גבינה צהובה, מגוררת

2 שיני שום, קלופות וכתושות

1 כפית אורגנו יבש

½ כפית מלח

½ כפית פלפל

חצי כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים מראש את תנור האפיה לחום בינוני (180°).

2. לקערה בינונית מוסיפים את גבינת הקוטג', הביצים והפטרוזיליה ומערבבים.

3. לקערה מוסיפים את האורגנו, המלח, השום ורסק העגבניות ומערבבים היטב.

4. משמנים קלות את תבנית האפיה (מומלץ פיירקס מרובעת ועמוקה).

5. מניחים בתחתית התבנית שכבת עלי לזניה. מעליה יוצקים מתערובת הקוטג' ומעל יוצקים מתערובת רסק העגבניות ומעליה שכבת גבינה מגוררת. מניחים מעל עוד שכבת דפי לזניה ושוב יוצקים מהתערובות לפי הסדר, כאשר בסוף, סוגרת את המנה, שכבת דפי לזניה כשמעליה שכבת גבינה מגוררת.

6. מכניסים לתנור למשך כ- 40 דקות.



חפשו מתכון נוסף: