מקרוד - עוגיות סולת מטוגנות הדפסה
מתכונים - עוגיות

רכיבים:

 

לבצק:


 

½1 ק"ג סולת

2 כוסות שמן (400CC)

2 כוסות מים

½1 כוסות קמח

2 שקיות אבקת אפיה

קליפה מגורדת מתפוז אחד

שמן לטיגון

 

 

למילוי:

 

 

2 חבילות תמרים מגולענים

4 כפות אבקת קינמון

2 כפות שמן

2 כפות מים

 

 

לסירופ:

 

 

1 ק"ג סוכר

3 כוסות מים 1/2

½ לימון

 


אופן ההכנה:

 

המילוי:

 

 

1. מערבבים את כל חומרים היטב לעיסה אחידה.

 

הבצק:


1. מחממים את השמן ויוצקים אותו על הסולת.

2. מוסיפים את יתרת רכיבי הבצק ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.  את הבצק מחלקים לארבעה חלקים.

3. מרדדים כל חלק לעובי פחות מ - 1 ס"מ.

4. מורחים את המילית ומגלגלים לרולדה.  פורסים לפרוסות בעובי של 1 סנטימטר.

5. מטגנים את הפרוסות בשמן חםוטובלים בסירופ חם.

 

 

הסירופ:

 

לחמם את רכיבי הסירופ על אש נמוכה 15 דקות.  מגבירים הלהבה ומבשלים לעוד 30 דקות.



חפשו מתכון נוסף: