פנדרוס הדפסה
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

רכיבים:

 

200 גרם חמאה רכה

½ כוס סוכר

2 כוסות קמח יוקה (סוג של תפוח אדמה, ניתן להחליף בשתי כוסות קורנפלור)

2 כפות קמח

1 כפית אבקת אפייה

½ כפית מלח

1 ביצה

2 כפות זרעוני אניס


אופן ההכנה:


1. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.

2. מקציפים את החמאה עם הסוכר עד למרקם חלק וקרמי. מוסיפים את קמח היוקה (או הקורנפלור), מלח, אבקת האפייה והביצה.

3. מערבבים היטב ומוסיפים את האניס. צרים כדורים קטנים ומניחים אותם על תבנית משומנת ואופים במשך כ-15 דקות.



חפשו מתכון נוסף: