אריסה הודית הדפסה
מתכונים - ממרחים

רכיבים:


¼ ק"ג פלפל חריף טרי (יכול להיות מסוגים שונים)

2-3 כפיות כמון

1 כפית כוסברה

3 כפיות זרעי קימל

2-3 כפות מיץ לימון סחוט

½1 כפיות מלח רגיל

2 כוסות מים

200 גרם שיני שום

כ 2 ס"מ שורש זנגוויל

¼ כוס שמן


אופן ההכנה:


1. מנקים את הפלפלים מהגרעינים, חותכיםך אותם לחתיכות גדולות.

2. קולפים השום וחותכים לרבעים.

3. קולפים את הזנגוויל וחותכים לחתיכות.

4. טוחנים הכול בבלנדר. שומרים בכלי מכוסה



חפשו מתכון נוסף: