איך מכינים קרם שוקולד הדפסה
מתכונים - ממרחים

קרם שוקולד - תפוז דיאטטי.

 



רכיבים:

 

1 כוס סוכר - (200 גרם)

½ כוס קקאו - (60 גרם)

¼ כוס מיץ תפוזים טרי

גרידת תפוז - 2 כפות

40 גרם חמאה


אופן ההכנה:


1.  לערבב בסיר קטן את הסוכר הקקאו + מיץ התפוזים וגרידת התפוז למשחה חלקה ללא גושים.

(הערה: רצוי לחמם על סיר כפול: סיר עם מים ועליו הסיר הקטן יותר עם הקרם).

2. לחמם עד שהסוכר נמס ולהוסיף את החמאה.

3. לבשל עד שהקרם מסמיך.

 

הערה:

לאחר שמסירים מהאש אפשר להוסיף ליקר או תמציות טעם (וניל רום).



חפשו מתכון נוסף: