איך מכינים סחוג אדום הדפסה
מתכונים - ממרחים

רכיבים:

 

150 גרם פלפלים אדומים חריפים, מיובשים וטחון

6 כפיות גרגירי כוסברה, טחונים

6 כפיות כמון טחון

150 גרם פלפלים אדומים חריפים, מיובשים וטחון

6 כפיות גרגירי כוסברה, טחונים

6 כפיות כמון טחון

5 כפיות פלפל שחור, טחון

7 תרמילי הל, טחונים

20 שיני שום, מעוכות

¾ כפית ציפורן, טחון


2 כפיות מלח

450 גרם עלי כוסברה קצוצים דק וטחונים

אופן ההכנה:

 

1. בקערה בינונית, מערבבים היטב את כל הרכיבים.

2. מעבירים לצנצנת ומכניסים למקרר.



חפשו מתכון נוסף: