ריבת ענבים הדפסה
מתכונים - ממרחים

רכיבים:

 

2 ק"ג ענבים לבנים

1 ק"ג סוכר לבן

1 מקל קינמון

מיץ מלימון אחד

 

אופן ההכנה:

 

1. בסיר הבישור מניחים את הנבים ומפזרים מעל את הסוכר. מכניסים את הסיר למקרר למשך יממה.

2. מוצירים מהמקרר, מוסיפים את מקל הקינמון ומביאים לרתיחה (ללא מכסה הסיר).

3. מנמיכים הלהבה ומבשלים במשך כשעה וחצי (מידי פעם מערבבים).

4. כ - 20 דקות לפני תום הבישול, יוצקים את מיץ הלימון ומערבבים.

 

הערה: גם בתום השיול, הריבה מעט נוזלית. אל דאגה מאחר והיא מתקשה במקרר.



חפשו מתכון נוסף: