רוטב ווסטרשייר הדפסה
מתכונים - רטבים

רכיבים:

 

3 כפות שמן זית

2-3 בצלים קצוצים

1 קופסת אנשובי

½ כוס מחית תמרינדי

2 כפות ג`ינג`ר טרי מגורר

5 שיני שום כתושות

1 כוס מולסה

½ כוס מיץ תפוזים

2 כוסות מים

3 כוסות חומץ בן יין לבן

1 כוס בירה

2-3 כפות רסק עגבניות

½ כוס סירופ תירס

1 לימון שלם ונקי, פרוס לפרוסות דקות

פלפלוני שאטה, לפי הטעם

מלח ופלפל שחור גרוס טרי

 

אופן ההכנה:

 

1. מאדים את הבצלים הקצוצים  בסיר עמוק עם זמן זית, עד שהם מתרככים.

2. מוסיפים אנשובי, תמרינדי, ג`ינג`ר ושום ומטגנים 2 דקות נוספות.

3. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום, וממשיכים לבשל שעתיים עד שעתיים וחצי.

4. מסננים, מכניסים לבקבוק/צנצנת האחסון ומכניסים למקרר.



חפשו מתכון נוסף: