רוטב פיצה מתכון הדפסה
מתכונים - רטבים

רכיבים:

 

1 בצל, קצוץ דק
3 כפות שמן זית
2 שיני שום, כתושות
½ כפית בזיליקום יבש או אורגנו
5 כפות רסק עגבניות או עגבניות כתושות
מלח
פלפל

1 כוס מים

 

אופן ההכנה:

 

1. מטגנים בסיק בינוני את הבצל, עד שהוא מזהיב.

2. מוסיפים את השום ומטגנים מעט.

3. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים.

4. מוסיפים את כוס המים, מערבבים ומבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים והרוטב מסמיך.

 



חפשו מתכון נוסף: