פירה תפוחי אדמה, סלרי, ובטטה הדפסה
מתכונים - צמחוני



רכיבים:

 

2 תפוחי אדמה, קלופים ושטופים
1 שורש סלרי, קלוף ושטוף
3 בטטות בינוניות, קלופות וחתוכות לרבעים
25 גרם חמאה או מרגרינה
מלח, לתיבול

 

אופן ההכנה:

 

1. ממלאים סיר במים, מוסיפים את תפוחי האדמה ושורש הסלרי, ומבשלים עד שהם רכים. מסננים, מעבירים לקערה.
2. מאדים במיקרוגל את רבעי הבטטה, בכלי מכוסה עם מעט מים, כ-5-7 דקות, עד שהבטטה מתרככת. שוטפים במים קרים, מסננים.

3. מוסיפים את הבטטה לתפוחי האדמה והסלרי ומערבבים. מתבלים במלח לפי הטעם. מגישים חם.



חפשו מתכון נוסף: