חציל קלוי בטחינה ירוקה הדפסה
מתכונים - צמחוני

רכיבים:


2 חצילים קלויים
1 חב' פטרוזיליה
2 שיני שום קלופות
1/3 כוס מיץ לימון
מלח
1 כוס טחינה גולמית



אופן ההכנה:


1. יש לחצות את החצילים הקלויים, יחדעם הגבעול ולהניחם על צלחות ההגשה.
2. לרסק במעבד מזון את השום והפטרוזילה.
3. להוסיף למעבד מזון את מיץ הלימון והטחינה.
4. מוסיפים חצי כוס מים, מלח ופלפל.
5. עם קבלת טחינה סמיכה, מחלקים אותה על חצאי החצילים ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: