איך מכינים עדשים הדפסה
מתכונים - צמחוני

רכיבים:

 


250 גרם עדשים אדומות שטופות
2 גזרים פרוסים דק
1 בטטה קטנה חצויה לשנים
150 גרם דלעת חתוכה לקוביות
1 בצל גדול קצוץ גס
1 ליטר ציר עוף
2 כפות שמן קנולה
חצי כפית כמון
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כף כוסברה קצוצה
1 כף, נענע קצוצה


אופן ההכנה:

 

1. לחמם את השמן בקדריה עמוקה ולאדות את הירקות.

2. להוסיף מלח ופלפל.

3. להוסיף את ציר העוף, להרתיח ולבשל 20 דקות על להבה נמוכה, עד לריכוך הירקות.

4. להסיר מהאש ולהמתין קצת. לאחר מכן להעביר הכל בבלנד ולערבל עד שהופך לעיסה לא חלקה מדי.

5. להחזיר לאש ולהוסיף כמון ולתקן תיבול.

הצעת הגשה:

 

להגיש בתוספת כוסברה ונענע, לחם או קרוטונים.



חפשו מתכון נוסף: