ירקות בקארי הדפסה
מתכונים - צמחוני



רכיבים:


4 כפות שמן

1 חציל גדול חתוך לקוביות

6 פלפלים, 2 מכל צבע חתוכים לקוביות

6 גזרים קלופים חתוכים לקוביות

6 שיני שום קלופות

1 כף מלח

1 כף גדולה קארי של חמוצים (עמבה)

½ - ¾ כוס חומץ


אופן ההכנה:


1. מחממים בסיר את השמן, מכניסים את הגזר, מטגנים מעט ומוסיפים את הירקות הנותרים.

2. מוסיפים את השום, המלח והקארי. מכסים ומבשלים. כל חמש דקות מקפיצים מעט את הירקות.

3. כשהגזר מתרכך, מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות, בסיר מכוסה. מסירים מהאש ומקררים.



חפשו מתכון נוסף: