פלחי אנדיב ברוטב שמן זית הדפסה
מתכונים - צמחוני



הכמויות מיועדות להכנת 6 מנות.


רכיבים:


150 מ"ל שמן זית מעודן

50 מ"ל חומץ בלסמי

2 כפות דבש אקליפטוס

1 שן שום כתושה

1 כפית שטוחה של חרדל

קורט מלח

1 אנדיב מחולק לפלחים

1 כף קרוטונים

1 חופן אגוזי פקאן קלויים

עירית קצוצה דק - לקישוט


אופן ההכנה:


1. בקערה בינונית מערבבים היטב את החומץ, הדבש, השום, המלח, והחרדל.

2. מוסיפים לקערה את שמן הזית בהזלפה תוך כדי ערבוב, עד שמתקבל קרם עבה וחלק.

3. מושכים את האנדיב ברוטב שהתקבל.

4. מוסיפים את הקרוטונים ואת אגוזי הפקאן ומסדרים על גבי צלחת ההגשה.

5. מפזרים את העירית הקצוצה לקישוט.



חפשו מתכון נוסף: