איך מכינים עדשים שחורות הדפסה
מתכונים - צמחוני

רכיבים:

 

1 כוס עדשים שחורות

1 פלפל אדום, חתוך לקוביות

3 שיני שום, קצוצות דק

½ כפית פפריקה

½ כפית כמון

1 כף שמן זית

מלח

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מבשלים את העדשים במים עם מעט מלח במשך 15 דקות. מסננים את העדשים בתום הבישול. שומרים בערך ½ כוס ממי הבישול.

2. שמים מעט שמן בסיר, כשמתחמם מעט מוסיפים את הפלפל, השום והתבלינים. מטגנים מעט עד שמתרכך.

3. מוסיפים לסיר את העדשים והמים.

4. מבשלים עוד כ 5 דקות על אש קטנה בסיר מכוסה. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.



חפשו מתכון נוסף: