שעועית לבנה בסגנון מתקתק הדפסה
מתכונים - מתכונים מיוחדים לחולי צליאק

רכיבים:

 

2 כוסות שעועית לבנה

2 כוסות סוכר

½1 - 1 כוסות סוכר

מים

2 כפות קרונפלור



אופן ההכנה:


1. משרים את השעועית בקערה - שוטפים ומיד מסננים.

2. משרים שוב במים - הפעם לשעה. מסננים עם תום השעה.

3. משרים שוב במים - הפעם לכל הלילה. מסננים בבוקר.

4. מבשלים על אש נמוכה. אם יש קצף - מסירים אותו בעזרת כף מחוררת.

5. לקראת סוף הבישול מתחילים להמתיק. לא לשים מיד את כל הכמות אלא לחכות טיפה ולבדוק שהגענו לרמת המתיקות הרצויה לנו.

6. ממיסים את הקורנפלור במעט מים ומיד מוסיפים אותו לסיר.

7. טעים במיוחד בעודו קר ומצונן.



חפשו מתכון נוסף: