מתכון סופגניות ללא גלוטן הדפסה
מתכונים - מתכונים מיוחדים לחולי צליאק


 

רכיבים:

 

1 גביע אשל

350 גרם קמח אורז או קמח דוחן

2 ביצים

2 כפות סוכר חום

קורט מלח

1 שקיק אבקת אפיה

½ כפית תמצית וניל

½ כוס מיץ תפוזים טרי

ריבה למילוי

מעט אבקת סוכר (לפיזור על הסופגניה)

 

אופן ההכנה:

 

1.לקערת המערבל מכניסים את הרכיבים ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.

2. משהים את התערובת לנוח במשך כ - 15 דקות.

3. ממלאים במחבת עמוקה שמן (עמוק).

4. כשהשמן חם (לא רותח), יוצרים צורת סופגניה ומטגנים עד להזהבה.

5. לאחר שהוצאנו מהשמן והסופגניו התקררו, מזריקים בעזרת מזרק ריבה ללב הסופגניה.

6. מפזרים מעט אבקת סוכר על הסופגניות.

 



חפשו מתכון נוסף: