קוסקוס עם צימוקים ותבלינים הדפסה
מתכונים - כללי



רכיבים:

 

2 כפות שמן זית
½ כוס צימוקים
1 שן שום כתושה
½ כפית קינמון טחון
¼ כפית כמון
¼ כפית פטרוזיליה או כוסברה מיובשת וטחונה
½1 כוסות קוסקוס מהיר הכנה
2 כוסות מים רותחים
¾ כפית מלח

 

אופן ההכנה:


1. מחממים את שמן הזית בסיר. מוסיפים את הצימוקים, השום, הקינמון, הכמון והפטרוזיליה ומבשלים תוך כדי ערבוב כדקה (זהירות לא לשרוף את הצימוקים!).
2. מוסיפים לסיר את הקוסקוס, המים והמלח. מערבבים במזלג ערבוב אחד, מכסים את הסיר ומורידים מהאש. משאירים את הסיר לעמוד מכוסה במשך 5 דקות.
3. לפני ההגשה, מערבבים את הקוסקוס במזלג כדי לאוורר אותו.

 



חפשו מתכון נוסף: