איך מכינים פתיתים הדפסה
מתכונים - כללי

פתיתים ברוטב.



רכיבים:


7 כוסות מים רותחים

1 בצל בינוני קצוץ

500 גרם פתיתים אפויים

שמן לטיגון

1 כף פפריקה מתוקה

2 כפות גדושות רסק עגבניות

½ כפית פלפל שחור

½1 כפיות מלח (ניתן להוסיף לפי הטעם)


אופן ההכנה:


1. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים פפריקה, ½ כוס מים, 2 כפות רסק ומערבבים היטב.

2. מוסיפים פלפל שחור, מלח ובהדרגה את יתר המים.

3. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפתיתים ומערבבים.

4. מביאים שוב לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ 15 דק', מערבבים מידי פעם.

5. בגמר הבישול מומלץ להשאיר את הסיר סגור כ 5 דק'.



חפשו מתכון נוסף: