איך מכינים אנטיפסטי הדפסה
מתכונים - כללי

הצעת הגשה.


רכיבים:


קישואים, גמבה, פלפל, כרובית (או כל העולה על דעתכם)

½ כוס חומץ בלסמי

פלפל שחור גרוס

שום גבישי

חבילת בזיליקום


אופן ההכנה:


1. חותכים את הירקות לפרוסות ומניחים בתבנית זה לצד זה. (את הקישואים רצוי בנפרד כיוון שהם נאפים זמן ממושך יותר).

2. מפזרים מעט מלח על הירקות ומכניסים לתנור למשך רבע שעה לחום טורבו של 220 מעלות.

3. לאחר שהירקות הזהיבו מעט יש להוציאם מהתנור, לערבב בקערה ולהוסיף חומץ בלסמי, פלפל השחור, שום ואת חבילת הבזיליקום.


הערה:


להגיש פושר.



חפשו מתכון נוסף: