איך מכינים חביתה הדפסה
מתכונים - כללי

רכיבים:

 

2 ביצים

קורט מלח

קורט פלפל (לא חובה)

מעט שמן לטיגון


אופן ההכנה:

 

1. את תכולת הביצים מעבירים לקערית קטנה. טורפים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה וצהבהבה.

2. מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים היטב.

3. יוצקים את השמת למחבת, מסובבים המחבת על מנת שיכסה את קוטר המחבת.

4. מניחים את  המחבת על אש בינונית ולאחר שהשמןמתחמם, מוסיפים את בלילת הביצים.

5. ממתינים עד שבלילת הביצים מתקשה (שימו לב שהן לא נשרפות) ולאחר מכן הופכים צד.

6. ממתינים שגם הצד השני יתבשל כמו שצריך ומורידים את החביתה לצלחת.



חפשו מתכון נוסף: