איך מבשלים כרובית הדפסה
מתכונים - כללי

כרובית בטחינה.

 

רכיבים:

 

1 כרובית,  מחולקת לפרחים קטנים
שמן זית, לטיגון עמוק
טחינה גולמית
מלח
מלח לימון (אפשר מיץ לימון טרי במקום)
מים קרים מאד
סומאק


אופן ההכנה:


1. לחמם שמן בסיר לטיגון עמוק.

2. לטגן את הכרובית בשמן החם, עד שתהפוך לצבע זהוב, להוציא ולהניח על גבי נייר סופג.


הטחינה:


1. לערבב מים קרים עם מלח ומלח לימון בקערה גדולה.

2. להוסיף את הטחינה ולערבב. להוסיף מים קרים עד לקבלת הסמיכות הרצויה.

 

הרכבת המנה:


1. לקצוץ הכרובית המטוגנת לחתיכות קטנות (½ ס"מ).

2. לערבב עם הטחינה ולהוסיף סומאק.

3. מכניסים למק'רר למשך של לפחות 45 דקות.



חפשו מתכון נוסף: