מתכונים -
כללי
|
כרובית בטחינה.
רכיבים:
1 כרובית, מחולקת לפרחים קטנים שמן זית, לטיגון עמוק טחינה גולמית מלח מלח לימון (אפשר מיץ לימון טרי במקום) מים קרים מאד סומאק
אופן ההכנה:
1. לחמם שמן בסיר לטיגון עמוק.
2. לטגן את הכרובית בשמן החם, עד שתהפוך לצבע זהוב, להוציא ולהניח על גבי נייר סופג.
הטחינה:
1. לערבב מים קרים עם מלח ומלח לימון בקערה גדולה.
2. להוסיף את הטחינה ולערבב. להוסיף מים קרים עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
הרכבת המנה:
1. לקצוץ הכרובית המטוגנת לחתיכות קטנות (½ ס"מ).
2. לערבב עם הטחינה ולהוסיף סומאק.
3. מכניסים למק'רר למשך של לפחות 45 דקות.
|
|