איך מבשלים מאש הדפסה
מתכונים - כללי

רכיבים:

 

2 כוסות מאש שהונבט  לתהליך ההנבטה - לחץ כאן
1 בצל גדול, קצוץ
3 גזרים, מגוררים בפומפיה גסה
3 קישואים, קלופים, חתוכים לחתיכות קטנות
4 כפות רוטב סויה
5 כוסות ציר מרק או 1 כף אבקת מרק, בטעם עוף או ירקות
2 כפות שמן
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

 

1. בסיר רחב, מקפיצים את הבצל, עד שנהייה זהוב.  מוסיפים את רוטב הסויה וממשיכים להקפיץ.

2. מוסיפים את הגזר ואת הקישואים, מערבבים היטב.

3. מוסיפים את המאש ואת ציר המרק/אבקת מרק. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב.

4. כשהתבשיל מתחיל לבעבע, מנמיכים את הלהבה למינימום, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהמאש רכה.

 



חפשו מתכון נוסף: