שֶׁרְבָּה - פתיתים מהמטבח הלובי הדפסה
מתכונים - כללי

 

מה זה בעצם?

מתכון המובא אליכם היישר מהמטבח הלובי.


רכיבים:


½ק"ג פתיתים
3 עגבניות טריות
כף רסק עגבניות
מלח
כף פלפל חריף או מתוק
½ כוס שמן
2 שיני שום
½3 כוסות מים

אופן ההכנה:

1. מקלפים את העגבניות וחותכים לחתיכות קטנות
2. מוסיפים מלח ושמן ומבשלים על להבה נמוכה במשך 10 דקות
3. מוסיפים כף רסק עגבניות ו - ½ כוס מים וממשיכים לבשל עוד מספר דקות.
4. מוסיפים את שלוש כוסות המים ומשאירים עד לרתיחה.
5. שוטפים את הפתיתים ומוסיפים לרוטב.
6. ממשיכים לבשל עוד כ 10 דקות עד להתאיידות המים.

 



חפשו מתכון נוסף: