איך מכינים מרק עוף הדפסה
מתכונים - מאכלים לראש השנה



רכיבים:


10 כנפיים חצויות לשניים

2 חבילות כוסברה שטופה וקצוצה

½ כוס אורז שטוף

4 בצלים ירוקים שטופים וקצוצים

2 בצלים יבשים חתוכים לרבעים

1 כף אבקת מרק עוף

לימון טרי

מלח, פלפל


אופן ההכנה:


1. בסיר בינוני מכניסים את הכנפיים וממלאים אותו במים עד החצי. ממליחים ומפלפלים.

2. מכניסים את רבעי הבצל לסיר ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.

3. מוסיפים לסיר את הבצל הירוק, אבקת מרק עוף, כוסברה ואורז ומבשלים על אש נמוכה לעוד חצי שעה.

4. מוזגים את המרק לצלוחיות ומוסיפים לכל צלוחית מיץ לימון.



חפשו מתכון נוסף: