בלילת טמפורה הדפסה
מתכונים - אוכל אסיאתי

רכיבים:


1 כוס מים קרים מאוד או סודה
1 כוס קמח טמפורה, או: 2/3 כוס קמח תופח עם 1/3 כוס עמילן תירס (קורנפלור) ו-1 חלבון


אופן ההכנה:


1. מניחים בקערה 3/4 עד 1 כוס מי קרח. מוסיפים את קמח הטמפורה, או את הקמח התופח עם הקורנפלור והחלבון.
2. טורפים בעדינות במקלות אכילה סיניים או במטרף ידני. הבלילה צריכה להתקבל במרקם מעט סמיך יותר משמנת מתוקה.
3. אם יש צורך, מדללים בעוד מעט מים.



חפשו מתכון נוסף: