איך מכינים די סאם הדפסה
מתכונים - אוכל אסיאתי

רכיבים:

 

לבצק:


1 ק"ג קמח חיטה לבן בהיר
2 כפות מלאות של שמרים יבשים
750 מ"ל מים פושרים
2 כפות שטוחות של אבקת אפיה
כף סוכר


למלית:


2 קילו בטטה
1 בצל
1 כף סוכר
½ כפית פלפל שחור גרוס
מעט מלח
כוסברה קצוצה
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

 

המלית:


1. חותכים את הבטטה לקוביות ומטגנים  עד לקבלת צבע זהוב.

2. קוצצים את הבצל ומטגנים עם מעט שמן, במחבת רגילה, על אש נמוכה עד שהוא מתחיל להשחים.

3. ממתינים עד שהבצל והבטטה יתקררו ומערבבים עם הכוסברה, הסוכר, המלח והפלפל.

 

הבצק:


1. ממיסים את השמרים והסוכר במים פושרים ומערבבים עם הקמח ואבקת האפיה.

2. לשים עד שהבצק אחיד וחלק ומניחים בצד לעשרים דקות.

3. מכינים שני "נקניקים" ארוכים ובוצעים מהם עיגולים. מרדדים בעזרת מערוך, מניחים את המלית ומקפלים.

4. מאדים את הכופתאות בסיר אידוי או לטגן בשמן עמוק ולהגיש חם.



חפשו מתכון נוסף: