נצרי במבוק בטעם חמוץ-חריף הדפסה
מתכונים - אוכל אסיאתי

רכיבים:

3 כפות ציר ירקות
2 כפות רוטב סויה בהיר
1 כף מיץ לימון
½ כפית סוכר
1 כפית אבקת צ'ילי
180 גרם נצרי במבוק חתוכים לרצועות דקות
1 כף אורז גרוס

לקישוט:
1 שאלוט קצוץ דק
עלי כוסברה

אופן ההכנה:
1. במחבת מחממים את הציר, רוטב הסויה, מיץ הלימון, סוכר ואבקת צ'ילי.
2. מביאים לרתיחה ומוסיפים את נצרי הבמבוק ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את האורז, מערבבים ומעבירים לכלי הגשה.
4. מקשטים בשאלוט ובכוסברה ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: