מתכון לתורמוס הדפסה
מתכונים - אוכל טבעוני


רכיבים:

 

גרגירי תורמוס

מלח לימון

מעט כמון


אופן ההכנה:

1. משרים גרגירי התורמוס במים למשך שלושה ימים. (פעמיים ביום, מחליפים את המים במים טריים, זאת לצורך ריכוך התרמילים והוצאת המרירות).
2. שופכים את מי ההשריה, מכניסים את התרמילים לסיר לחץ וממלאים במי טריים עד לכיסוי. מבשלים במשך כ - 30 דקות.
3. מסננים את המים ומצננים.
4. מכניסים את התורמוס לכלי (כזה שאפשר לסגור במכסה, מוסיפים את הכמון ואת מלח הלימון.  אוטמים את הכלי ומנערים במשך כשתי דקות.


חפשו מתכון נוסף: