מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
6 דגי פורל טריים
גזר פרוס לפרוסות
2 ענפי סלרי אמריקאי
10 ענפי טימין
2 בצלים בינוניים פרוסים
2 כוסות יין לבן מאיכות טובה
¼ כוס מיץ לימון
מלח, פלפל שחור שלם
מים לכיסוי הדגים
אופן ההכנה:
- מביאים לרתיחה את הנוזלים והירקות.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 40 דקות.
- מכניסים את הדגים (מוודאים כי הם מכוסים לגמרי בנוזלים) , ומבשלים כ- 20 דקות.
אופן ההגשה:
1. דג זה מוגש עם תפוחי אדמה מבושלים וירקות מבושלים אחרים, בליווי רוטב חזרת על בסיס רוטב "הולנדז טופו".
|
|