קבב לוקוס הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים

הכמויות מיועדות להכנת 30 מנות.


רכיבים:


2 ק"ג לוקוס טרי קצוץ ביד

150 גר' לחם שאור

2 פלפלים אדומים חריפים ללא הקליפה

150 מ"ל שמן זית

25 מ"ל שמן זית - לימון

1 ליטר כוסברה קצוצה

1 ליטר בצל ירוק קצוץ

50 גר' לימון כבוש ללא חרצנים קצוץ דק

כפית שטוחה פלפל שחור טחון דק


אופן ההכנה:


1. טוחנים את בשר הלוקוס.

2. בקערה מערבבים את הלחם והפלפלים וממליחים היטב.

3. מוסיפים את הדג. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

4. עושים קציצה קטנה ושטוחה.



חפשו מתכון נוסף: