ברבוניות בחמאה ויין הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

פילטים (נתחי פילה) של ברבוניות טריות או קפואות
½1  כוסות יין לבן חצי יבש
1 חבילה חמאה חתוכה לקוביות
2 בצלים ירוקים קצוצים
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
2 כפות שמן זית לטיגון

 

אופן ההכנה:

 

1. זורים פלפל ומלח על הדגים ומטגנים בשמן זית כשלוש דקות מכל צד. מוציאים את הדגים ומניחים  בקערת הגשה. מוסיפים את היין הלבן למחבת ומערבבים עם המשקעים שנותרו מהדג.

2. מוסיפים את החמאה ומבשלים על אש נמוכה, תוך כדי בחישה מתמדת, עד להסמכה. יוצקים את הרוטב על הדגים, מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: