פילה מוסר אפוי הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים



רכיבים:

 

50 גרם חמאה

2 בצלי שאלוט, קצוצים דק

½ ק"ג פטריות שמפיניון טריות, קצוצות דק

4 חתיכות פילה מוסר

מלח, פלפל שחור גרוס

1 כוס יין מסוג שרדונה

4 גבעולי תימין או טרגון, טריים

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים החמאה במחבת ומטגנים את הבצלים, עד שהם מזהיבים.

2. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומטגנים, תוך כדי ערבוב במשך מספר דקות. מכבים הלהבה ומניחים בצד. בנתיים, מחממים את תנור האפייה לטמפרטורה של 200 מעלות.

3. חותכים רדיד אלומיניום לארבעה ריבועים.  במרכזו של כל ריבוע מניחים חתיכת פילה מוסר.  מפזרים מעל מלח ופלפל שחור. מפזרים באופן שווה מעל לכל נתח את תבשיל הפטריות ומעל יוצקים ¼ כוס יין שרדונה.   מניחים גבעול תימין או טרגון וסוגרים היטב את נתח הפילה ברדיד האלומיניום.

4. מכניסים לתנור את ארבעת למשך 15 דקות.

5. מוציאים את נתח הדג מרדיד האלומיניום, מניחים במרכזה של צלחת ההגשה.



חפשו מתכון נוסף: