סלמון מלוח בכבישה ביתית הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים



רכיבים:

 

1 קילו פילה סלמון אדום עם העור

2 כפיות מלח גס

1 כף סוכר


אופן ההכנה:


1. מערבבים את המלח והסוכר עם מעט מים עד לקבלת מרקם אחיד. לוקחים מברשת קטנה ומורחים את הדג ברוטב.

2. מניחים את הדג תחת משטח כבד למשך 24 שעות בטמפרטורת החדר (יש צורך במשטח על מנת שכל הנוזלים יצאו ממנו).

3. כעבור 24 שעות, מנגבים מהדג את עודפי הנוזלים בעזרת מגבת ומכניסים למקפיא.

4. לאחר מספר שעות (כשהדג קפא), מוציאים מהמקפיא ופורסים בגודל הרצוי. ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם.



חפשו מתכון נוסף: