מרק סלק (8-9 חודשים) הדפסה
מתכונים - מזון לתינוקות

רכיבים:

 

2 סלק בינוני

1 בצל בינוני

1 גזר בינוני

½ גביע שמנת חמוצה

1 כף סוכר

4 כוסות מים

2 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

 

1. מקלפים את הסלקים והגזר ושוטפים היטב. מקלפים את הבצל וחותכים לקוביות.

2. מחממים את השמן בסיר ומשחימים קלות את הבצל.

3. חותכים לפלחים גדולים את הגזר ואת הסלקים, מוסיפים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.

4. מוסיפים את הסוכר, בוחשים היטב, מנמיכים את הלהבה ומכסים. מבשלים בערך כשעה, עד שהכל רך מאוד.

5. מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון, מוסיפים את השמנת החמוצה וטוחנים למרק חלק.



חפשו מתכון נוסף: