שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוגת פסיפלורה ושוקולד לבן PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות

רכיבים:

 

לבסיס:


3 חלבונים

¾ כוס סוכר

¾ כוס אגוזי מלך גרוסים

¾ כוס קוקוס


למוס:


250 ג' שוקולד לבן

100 ג' חמאה

3 ביצים

¾ כוס סוכר

½1 שמנת מתוקה

6 כפות פסיפלורה


לציפוי:


6 כפות פסיפלורה

3-4 כפות סוכר


אופן ההכנה:


הבסיס:


1. להקציף כ-5 דקות את החלבונים עם הסוכר, להוסיף את האגוזים והקוקוס ולבחוש בעדינות להעביר לתבנית קפיצית (26) ולאפות כ- 20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.

 

המוס:


1. להמיס במיקרו את השוקולד והחמאה, להוסיף בערבוב מהיר את החלמונים ולאחר מכן את הפסיפלורה (עם הגרעינים), להקציף את החלבונים והסוכר לקצף יציב ולהוסיף לתערובת השוקולד בעדינות, להקציף את השמנת המתוקה וגם אותה להוסיף לתערובת. לצקת את המוס הנפלא הזה על בסיס העוגה ולהכניס למקרר ל 24 שעות.


הציפוי:


1. להמיס את הפסיפלורה עם הסוכר ולקרר. לפני ההגשה לשפוך את הציפוי על העוגה.



חפשו מתכון נוסף: