מתכונים -
עוגות
|
רכיבים:
6 ביצים קורט מלח 2 כוסות סוכר 2 כוסות קמח 2 כוסות אגוזי מלך , קלויים וקצוצים גס 2 כוסות צימוקים 1 כפית ציפורן 1 כפית קינמון 1 סוכר וניל 1 כפית אבקת סודה לשתיה או / 1 אפקת אפיה 1 כף חומץ 1 כף שמן
אופן ההכנה:
1. מקציפים את חלמונים ומלח בקערה גדולה, עד שנוצר קצף גמיש . מוסיפים בהדרגה ( תוך כדי הקצפה) את הסוכר. 2. מוסיפים את החלמונים. מערבבים קמח , עם האגוזים והצימוקים בקערה קטנה ועד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים בהדרגה שמן, אבקת סודה עם חומץ, ציפורן וקינמון בתנעות קיפול עדינות 4. יוצקים את התבליל לתבנית משומנת , בקוטר 26 ס"מ . אופים במשך כשעתיים בתנור, שחומם מראש לחום נמוך מאוד .
|
|