שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
אלו טיקה PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:


 

70 גר' עדשים צהובות (שהושרו 45 דק', בושלו עד ריכוך, סוננו וצוננו)

1 ק"ג תפו"א (שבושלו ונמעכו)
½ כוס קמח חומוס
1 כף עלי מנטה קצוצים
2 כפיות גרם מסלה
1 כפית שטוחה זרעי כמון טחונים
1 כפית שטוחה זרעי כוסברה טחונה
2 פלפלוני צ'ילי קצוצים דק-דק
1 חלמון ביצה
כף מיץ לימון
2 כפיות מלח
1 ביצה טרופה
שמן או גהי (חמאה מזוקקת) לטיגון

אופן ההכנה:

1. מערבבים את תפוחי האדמה, הקמח, העדשים, החלמון, התבלינים, מיץ הלימון והמלח ולשים לתערובת אחידה.
2. צרים עיגולים ומשטחים ללביבות.
3. מקמחים במעט קמח חומוס, טובלים בביצה הטרופה ומטגנים

 



חפשו מתכון נוסף: