שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוגת קרם שניט PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות



רכיבים:

 

2-3 עלי בצק אפויים המיועדים לקרם שניט

1 חב' אינסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב

1 מיכל שמנת להקצפה 32%

אבקת סוכר


אופן ההכנה:


1. מקציפים את אינסטנט הפודינג על החלב והשמנת, עד שמתקבלת תערובת אוורירית ותפוחה.

2. מניחים עלה בצק על גבי צלחת הגשה, עורמים מעליו מהתערובת ומחליקים לשכבה אחידה.

3. מכסים בעלה שני ולוחצים קלות. במידה ורוצים שהעוגה תהיה שלוש שכבות, יש לכסות את העלה השני בתערובת, לשטח ולהניח את העלה השלישי.

4. מכסים ומכניסים לקירור.

5. לפני ההגשה, בוזקים אבקת סוכר מעל. הערה: במידה והתכוונתם לעוגת שתי שכבות, יש להכפיל את כמויות.



חפשו מתכון נוסף: