מתכונים -
עוגות
|
רכיבים:
2-3 עלי קרם שניט מוכנים
1 חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל
1 כוס חלב
1 מיכל שמנת להקצפה 32%
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. לקערת המערבת לכניסים את אינסטנט הפודינג, את החלב ואת השמנת ומקציפים עד שמתקבלת תערובת אוורירית ותפוחה.
2. על גבי צלחת ההגשה מניחים עלה אחד. עליו יוצקים מהתערובת. בעזרת מרית מיישרים את השכבה.
3. על גבי התערובת מניחים את עלה הקרם שניט השני.
4. את העוגה ניתן להכין קומותיים. במידה כן, יש לחזור על הפעולה ומעל העלה האחרון בוזקים מאבקת הסוכר.
5. מכסים ומכניסים למקרר להתייצבות.
|
|