שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים ספגטי בולונז PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה

דיאט ספגטי בולונז.

500 קלוריות למנה.


רכיבים:


250 גר' ספגטיני


לרוטב:


1 בצל גדול קצוץ

2 כפות שמן

3 שיני שום כתושות

300 גר' בשר הודו טחון

קופסת רסק עגבניות

2-3 כפות מים

פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. מרתיחים מים עם כף מלח. מוסיפים את הספגטיני ומבשלים עד לדרגת אל דנטה.

2. מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את השום הכתוש ולאחר מכן את הבשר, מפוררים את הבשר.

3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד שהבשר מוכן. מוזגים את הרוטב מעל הפסטה ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: