מתכונים -
דלי קלוריות
|
הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות. 180 קלוריות למנה.
רכיבים:
¼ עוף מבושל בלי העור
4 מלפפונים חמוצים קצוצים
4 גבעולי סלר
י פלפל ירוק
לרוטב:
½ כוס מהמים של המלפפונים החמוצים
5 כפיות כמיונז או מיוקל
אופן ההכנה:
1. חותכים את העוף לרצועות.
2. מניחים בקערה יחד את הירקות והתבלינים.
3. מערבבים בקערה נפרדת את חומרי הרוטב ויוצקים אותו על גבי הסלט.
4. מגישים קר. המלצה: להוסיף ביצה קשה או ירקות לפי הטעם.
|
|